Home » Justitie » Bărbat căutat de zeci de polițiști și pompieri, găsit mort în râul Tutova a cărui nivel a crescut considerabil în urma topirii bruște a zăpezii

Bărbat căutat de zeci de polițiști și pompieri, găsit mort în râul Tutova a cărui nivel a crescut considerabil în urma topirii bruște a zăpezii

Un bărbat de 44 de ani, din Iana, a fost găsit mort, luni după-amiază, într-un râu a cărui nivel a crescut considerabil în urma topirii bruște a zăpezii, după ce a fost căutat de zeci de polițiști, pompieri și localnici încă din cursul serii de duminică. Criminaliștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în apele râului Tutova, pe raza localității Bogești, după aproape o zi de căutări ale polițiștilor și pompierilor alertați de către un vecin al vasluianului de 44 de ani. Bărbatul a fost dat dispărut în cursul serii de duminică, la scurt timp ar fi fost văzut în apropiere de râul care tranzitează comuna Iana.

În urma apelului făcut la numărul de urgență 112 de către persoana respectivă, au început acțiunile de căutare ale bărbatului de 44 de ani, fiind folosit și un câine de urmă. Din păcate, trupul persoanei dispărute, care era cunoscută cu probleme psihice, a fost găsit la aproximativ șase kilometri în aval de localitatea de domiciliu”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Iulian Petre.

Cadavrul bărbatului a fost recuperat cu o barcă de către un echipaj de pompieri, ulterior fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: