Home » Justitie » Condamnat la doi ani cu suspendare după ce a accidentat mortal o femeie

Condamnat la doi ani cu suspendare după ce a accidentat mortal o femeie

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Constanța a fost condamnat, marți, de magistrații de la Judecătoria Bârlad, la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a provocat, în luna august a anului 2015, un accident rutier pe raza comunei vasluiene Banca, în urma căruia o femeie în vârstă de 44 de ani a decedat.
Bărbatul trebuie, totodată, să respecte un program de supraveghere, să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviințarea instanței și să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunității. Familia femeii moarte va primi drept daune morale suma de 130.000 de euro, banii urmând să revină copiilor acesteia și bărbatului cu care ar fi trebuit să se căsătorească, rănit și el în accident.
Femeia decedată în accident fusese în ziua producerii evenimentului la cumpărături, ea achiziționându-și rochia de mireasă pentru nunta pe care o pregătea. A murit cu rochia în brațe, după ce șoferul din județul Constanța a efectuat o depășire periculoasă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o tânără de 28 ani, în care se aflau cei doi viitori soți și copiii pe care femeia îi avea dintr-o relație anterioară. (G.P)

About Tehno Redactor