Home » Justitie » Microbuz burdușit cu țigări de contrabandă, la Vama Albița

Microbuz burdușit cu țigări de contrabandă, la Vama Albița

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița au descoperit marți aproximativ 10.000 țigarete, pe care un cetățean român încerca să le introducă ilegal în țară. Acesta a încercat să le sustragă de la controlul de frontieră și a ascuns-o în pereții laterali ai mijlocului de transport pe care îl conducea.

Cetățeanul român Cornel C., în vârstă de 25 de ani a încercat să introducă în țară 9.940 de țigarete, fără a le declara. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu  care, echipa comună de control, formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit ascunse în pereții laterali ai autovehiculului marfa de contrabandă, de proveniență duty – free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor, în valoare de 2.237 lei, în vederea confiscării și sancționarea contravențională a lui Cornel C, cu amendă în valoare de 10.000 lei”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: