Home » Justitie » Bărbatul din Ciocani și-a ucis cu sadism vecinul în prezența a cinci copii, o fată de 12 ani leșinând

Bărbatul din Ciocani și-a ucis cu sadism vecinul în prezența a cinci copii, o fată de 12 ani leșinând

Bărbatul de 47 de ani, din Ciocani, a fost arestat, joi, pentru omor, după ce și-a ucis un vecin în prezența a cinci copii, o fată de 12 ani leșinând. Autorul crimei, condamnat în trecut pentru tentativă de omor, vătămare corporală și furturi, i-a înfipt furca victimei în față, cap și corp de mai multe ori până când unealta agricolă s-a rupt.

Bărbatul de 48 de ani a fost ucis de către un vecin în fața casei sale din localitatea Ciocani, în urma unui conflict mai vechi dintre cei doi vasluieni. Crima s-a consumat în prezența celor trei copii ai victimei precum și a doi nepoți ai autorului, toți aceștia având vârste cuprinse între 12 și 15 ani. De altfel, o fată de 12 ani a leșinat când și-a văzut tatăl desfigurat și plin de sânge, după ce bărbatul de 47 de ani i-a înfipt furca în față, cap și corp de mai multe ori.

Fapta s-a petrecut în momentul în care autorul s-a întors cu vacile de la păscut dintr-o zonă de la marginea satului. În momentul în care a ajuns în dreptul locuinței victimei, bărbatul de 47 de ani i-a reproșat vecinului său faptul că își ține animalele pe terenul dintre proprietățile celor doi. După ce i-a replicat să-și vadă de treabă, victima a fost atacată cu o furcă, fiindu-i înfiptă furca în față. Ulterior, autorul și-a lovit în mod repetat vecinul până când s-a rupt partea metalică a furcii, iar apoi a părăsit zona, nu înainte de a-și recupera ceea ce a rămas din unealta agricolă”, ne-a declarat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Bărbatul de 47 de ani, condamnat în trecut pentru tentativă de omor, vătămare corporală și furturi, a fost reținut de procurori, urmând a fi prezentat în instanță cu propunerea de arestare preventivă pentru omor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: