Home » Sport » Număr dublu de participanți la Cupa „Andreea Răducan”, față de ediția din 2016

Număr dublu de participanți la Cupa „Andreea Răducan”, față de ediția din 2016

Pregătiri intense pentru a VII-a ediție a Cupei „Andreea Răducan” la gimnastică. Mai sunt câteva zile până la începerea unei noi ediții a tradiționalei competiții Cupa „Andreea Răducan” la gimnastică. Evenimentul, care se va desfășura în perioada 5-7 mai la sala de sport a Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad, va fi unul mult mai important, atât prin numărul de gimnaste cât și prin notorietatea unor cluburi sportive din țară care și-au anunțat participarea.

„S-au înscris până acum 160 de sportive din 14 cluburi din țară. Vor evolua la Bârlad în cadrul Cupei «Andreea Răducan» la gimnastică reprezentante ale următoarelor cluburi: CSS Focșani, CSS Buzău, CSS Steaua București, CS Dinamo București, CS Farul Constanța, CSS Constanța, SCM Bacău, CSS Sibiu, CSNC Onești, CSS Galați, iar în plus față de anul trecut, vor participa la competiție și gimnaste de la CSS Viitorul Cluj, CSS Dinamo București și CSA Steaua București. CSS Bârlad va avea în concurs 10 gimnaste, 4 de nivel II (10 ani) și 6 de nivel I (9 ani). Anul acesta, Cupa «Andreea Răducan» se va desfășura pe parcursul a două zile datorită numărului mare de copii înscriși. Pe 6 mai, vor concura gimnastele de nivel I, iar pe 7 mai cele de nivel II. Pe 5 mai va avea loc antrenamentul de acomodare a oaspeților”, ne-a declarat Ana Maria Iordache, șefa secției de gimnastică din cadrul Clubului Sportiv Școlar Bârlad (CSS).

Anul trecut, CSS Bârlad a fost prezent în cadrul Cupei „Andreea Răducan” cu o singură sportivă, Amalia Puflea, care a concurat la nivelul I. Ea a reușit sa obțină locul I (medalia de aur) la individual compus și la aparate. Anul acesta, antrenorii de la CSS Bârlad speră ca gimnastele care vor evolua în concurs sa obțină cât mai multe medalii. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor