Home » Justitie » (Video) Riscă să înfunde pușcăria, din dragoste! Și-a înjunghiat fosta iubita de trei ori, în spate

(Video) Riscă să înfunde pușcăria, din dragoste! Și-a înjunghiat fosta iubita de trei ori, în spate

Orbit de gelozie, Mădălin, un tânăr de 19 ani din localitatea vasluiană Popeni, și-a atacat fosta iubită cu un cuțit, în timp ce aceasta stătea pe o bancă într-un parc din Bârlad, împreună cu noul prieten. Joi dimineață, agresorul a fost ridicat de la stâna părinților săi, încătușat, și a fost dus la audieri la Poliția Bârlad. A apărut ușor amuzat de întrebările ziariștilor și și-a ferit privirea cât a putut. Nici Claudiei, fata pe care, spune familia lui “a iubit-o, o iubește și o va iubi toată viata”, nu a vrut să îi transmită nimic. Nici măcar o părere de rău în urma celor întâmplate. Mădălin Căpraru este cercetat pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

de Daniel Micu

Luni seară, Claudia, elevă în clasa a unsprezecea la un liceu din Zorleni, a ieșit la o plimbare în parcul din Bârlad, la invitația unui vecin. În timp ce tinerii discutau liniștiți pe o bancă, de nicăieri a apărut fostul iubit al adolescentei de 17 ani. Cu chipul acoperit cu gluga de la hanorac și fără să spună un cuvânt, acesta a înșfăcat-o pe fată de păr, a lovit-o și a scos un cuțit din buzunar. Victima s-a întors în ultimul moment, iar asta i-a salvat viața. Atacatorul i-a înfipt cuțitul în spate de trei ori. Tânărul care o însoțea pe Claudia a încercat să o apere, însă agresorul era de nestăpânit, așa că a luat-o la fugă. A mers în sat și l-a adus pe tatăl fetei la spital. Rănită grav, fata a sunat la 112 și a cerut ajutor. A fost operată în cursul nopții, iar acum starea ei este bună.

De pe patul de spital, Claudia ne-a povestit cu vocea stinsă prin ce a trecut: “I-am cerut voie tatălui meu să merg cu un vecin, un băiat de 21 de ani, cu mașina la Bârlad, să ne plimbăm în Grădina Publică. Tata mi-a permis și am plecat în oraș. Ne-am plimbat, am stat de vorbă, ne-am așezat pe o bancă. La un moment dat, a apărut Mădălin. Avea gluga pe față,. M-a tras de păr și m-a lovit. A scos cuțitul și mi l-a înfipt în spate de două ori, apoi l-a mai băgat odată. Băiatul cu care eram a încercat să mă apere, dar Mădălin a sărit și la el. L-a luat la fugă. Eu am rămas într-o baltă de sânge. Am sunat la 112 și, la spital, m-au operat medicii. Îmi este teamă de el. Au trecut trei zile de la atac și el este liber. Nu s-au luat încă măsuri împotriva lui. Nu a fost agresiv cu mine în timpul relației, dar mă jignea din ce în ce mai des. Îmi vorbea foarte urât. Am pus punct. Nu îmi doresc așa ceva! Ieri m-a sunat mama lui. A spus că a auzit că am fost înjunghiată, dar că nu Mădălin a făcut asta, pentru că el era acasă. I-am explicat ce s-a întâmplat și că l-am recunoscut. Atunci, mama lui m-a rugat să îl iert, că am fost atâția ani împreună, că mă iubește și că e singurul ei fiu. Nu îl pot ierta! Viața mea este mai importantă! El a greșit! Eu puteam fi moartă acum! Dacă mă iubea, mă lăsa în pace!”.

Tatăl Claudiei, un bărbat simplu și muncitor, care și-a crescut singur cele trei fete după decesul soției, în urmă cu zece ani, vrea să se facă dreptate, iar vinovatul să meargă la pușcărie. “Este un tip periculos. Mi-a mai sărit gardul, când nu eram acasă. În sat s-a mai bătut, nu e ușă de biserică! Nu am crezut că e în stare să îmi taie fata. A venit Alex, băiatul ăsta cu care a fost în parc și m-a dus cu mașina la spital, la ea. Era plină de sânge, speriată. E copilul meu. Mi-a rupt inima. Nu vrem nimic de la familia lui, pentru că am înțeles că au sunat-o pe Claudia, să își retragă plângerea. Copila mea putea să fie moartă acum. Ea va avea plămânul afectat toată viață! Dacă nu se întorcea cu spatele la el, îi băga cuțitul în inimă. Ăsta nu a iubit-o. A fost un obsedat. Oamenii normali nu umblă cu cuțitul la ei, nu atacă foști iubiți în drum! A fost lăsat în libertate și asta nu e normal. Poliția să ia măsuri, să îl ducă acolo unde îi este locul: la pușcărie”, a spus  pentru Est News Costel Simion.

Medicii au stabilit că victima a fost în pericol de moarte, așa că ieri dimineață, polițiștii au pornit pe urmele suspectului. L-au căutat în Popeni și pentru că nu l-au găsit acasă, au pornit în căutarea lui. L-au găsit după câteva ore la stâna unde muncea alături de părinții lui. Este cercetat pentru tentativă de omor, ancheta fiind preluată de Alice Ruja, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fP3_I20YDbs&w=560&h=315]

În urmă cu aproximativ o lună de zile, fata s-a despărțit de tânărul cu care a avut o relație în ultimii trei ani, pe motiv că acesta începuse să se poartă urât cu ea: îi vorbea urât și nu îi mai arăta nicio urmă de respect. Se pare că Mădălin nu a putut accepta faptul că iubita lui ieșea acum cu altul și a pus la cale un plan sângeros, iar pentru fapta lui va plăti cu vârf și îndesat. Asta, deși rudele care au venit ieri la sediul Poliției din Bârlad, pentru a se interesa de soarta lui, spuneau că “așa se mai întâmplă când iubești și ești gelos!”. Mădălin riscă să își petreacă tinerețea după gratii.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: