Home » Sport » Ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii a IV-a se poate decide în ultima etapă

Ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii a IV-a se poate decide în ultima etapă

FC 2002 Vaslui avea nevoie de victorie marți, cu Sporting Bârlad, pentru a se califica matematic în play-off-ul Ligii a IV-a, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat. Meciul s-a terminat însă indecis, scor 1 – 1, astfel că echipa suporterilor vasluieni ar putea pierde locul patru,dacă nu învinge în ultima etapă.

Juventus Fălciu este singura echipă care îi poate lua bucuria de a ajunge în play-off, însă pentru asta va trebui să obțină maxim de puncte în ultimele două etape, iar galben verzii să nu câștige în etapa a XVIII-a.

FC 2002 Vaslui rămâne totuși favorită, pentru că întâlnește în ultima partidă formația Multim Perieni, ocupanta locului opt. Juventus Fălciu are șanse mari să obțină toate punctele din deplasarea de duminică, de la Unirea Banca, ocupanta locului nouă. Va avea însă o misiune extrem de dificilă în ultima etapă, în care va întâlni FC 2007 Gârceni, ocupanta locului III și proaspătă câștigătoare a Cupei României. În tur a fost 4 – 2 pentru FC 2007 Gârceni.

Pajura Huși poate fi egalată de Vitis Șuletea, dacă pierde în meciul direct din această etapă. Campioana în exercițiu va rămâne pe primul loc și dacă acest scenariu se adeverește, datorită golaverajului superior (+43 față de + 26).

FC 2007 Gârceni poate urca pe locul doi dacă Vitis Șuletea pierde duminică și se poate apropia la două puncte de lider în cazul unei remize.

Atletic Club Bârlad stă, pentru că avea programat meciul cu Flacăra Murgeni, echipă exclusă din competiție.

Pajura Huși e liderul Ligii a IV-a, cu 40 de puncte. Vitis Șuletea a rămas pe doi, cu 37 de puncte, dar și un meci în plus disputat. FC 2007 Gârceni completează podiumul, cu 36 de puncte. FC 2002 Vaslui se află pe locul patru, cu 31 de puncte. Juventus Fălciu e pe cinci, cu 27 de puncte, urmată de Atletic Bârlad, care are 26 de puncte dar și un meci în plus disputat. Sporting Bârlad ocupă locul șapte, cu 25 de puncte. Multim Perieni e pe locul opt, cu 9 puncte, urmată de Unirea Banca, echipă cu o zestre de 7 puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: