Home » Administratie » Ultima oră! Incendiu la etajul 6 al unui bloc din Bârlad! (video)

Ultima oră! Incendiu la etajul 6 al unui bloc din Bârlad! (video)

de Mihaela NICULESCU

 

În jurul orei 20.30, la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un incendiu care a izbucnit într-un apartament de la etajul 6 al blocul Z4, de pe strada Vasile Pârvan nr. 18 din Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta mocnit, dar cu degajarea unei mari cantități de fum. În locuință, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 65 de ani, în stare de inconștiență, care a fost transportat la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului „Elena Beldiman”. Victima a suferit arsuri de gradul II la brațul stâng și în zona capului.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale, două de stingere cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime. Până la sosirea echipajelor de intervenție, se autoevacuaseră 12 persoane din apartamentele învecinate. Casa scării era plină de fum, iar echipajele de intervenție au acționat pentru evacuarea celorlalte persoane afectate, evacuarea fumului și lichidarea incendiului. Acțiunea este coordonată de lt. col. Viorel Codreanu”, ne-a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În urmă cu câteva minute, flacăra se manifesta vizibil în interiorul apartamentului de la etajul 6, pompierii continuând intervenția pentru limitarea și lichidarea incendiului. După stingerea completă a focului, pompierii vor putea stabili cauza exactă a declanșării incendiului.

About Mihaela Niculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Consultare publică pentru harta de zgomot a municipiului Vaslui

Primăria Vaslui a inițiat consultarea publică în vederea finalizării ...

Apropierea alegerilor crește evlavia aleșilor locali. 8 parohii din județul Vaslui au primit 300.000 de lei

Consiliul Județean (CJ) Vaslui a aprobat acordarea unui sprijin ...

17 tineri vasluieni au fost aduși de pe litoral direct la Spitalul din Bârlad. 8 tineri prezintă simptome de COVID-19

Un grup de tineri din județul Vaslui este în ...