Home » Sanatate » Incredibil. Și-a găsit sfârșitul în același loc în care salvase un om de la moarte cu câteva zile înainte

Incredibil. Și-a găsit sfârșitul în același loc în care salvase un om de la moarte cu câteva zile înainte

Un bărbat din localitatea Gura Idrici a murit într-o râpă de aproximativ 20 de metri, aceeași din care, cu câteva zile înainte, salvase un bătrân de la moarte, solicitând ajutorul echipajului medical la numărul de urgență 112. Câinele victimei și-a păzit stăpânul până în ultima clipă, stând lângă trupul neînsuflețit aproape o zi.

 Detalii incredibile ies la iveală în cazul unui vasluian de 59 de ani care și-a găsit sfârșitul, de sărbători, într-o râpă de la marginea localității Gura Idrici. Bărbatul a căzut într-o râpă de aproximativ 20 de metri, accident care i-a fost fatal din cauza leziunilor grave suferite la cap. Un localnic a dat peste trupul fără viață al victimei, alertând autoritățile la numărul de urgență 112. Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui au fost trimise la caz, în condițiile în care cel care sunase la 112 nu a putut preciza dacă victima mai trăiește.

”După sosirea echipajelor la locul intervenției și coborârea în râpă, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 58 ani, inconștientă. După examinarea victimei, medicul de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă a constatat că aceasta este decedată. Corpul persoanei respective a fost urcat pe malul râpei, după care a fost predat echipei de investigații abilitate sa desfășoare activități în continuare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Echipele de intervenție ale ISU au găsit lângă trupul bărbatului de 58 de ani un câine care și-a păzit stăpânul timp de aproape o zi. Mai mult decât atât, pompierii au constatat că cel care-și pierduse viața este același care, cu câteva zile înainte, sunase după ajutor la numărul de urgență 112 pentru un bătrân care căzuse în aceeași râpă. Numai că, din fericire, consăteanul său a putut fi salvat, fiind dus cu ambulanța la spital cu traumatisme la ambele picioare. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: