Home » News » Un hușean a scăpat fără nicio rană după ce s-a răsturnat cu mașina într-un râu

Un hușean a scăpat fără nicio rană după ce s-a răsturnat cu mașina într-un râu

Un tânăr de 31 de ani a scăpat nevătămat dintr-un accident spectaculos în care a plonjat cu mașina într-un râu din municipiul Huși. Cu mașina grav avariată, șoferul a ieșit singur afară și a refuzat transportul la spital.
Accident spectaculos fără vicitime în municipiul Huși, după ce un șofer care nu a ținut cont de carosabilul alunecos a derapat cu mașina pe șosea și a lovit parapetele unui pod. Ulterior, tânărul de 31 de ani, aflat la volan, a căzut cu autoturismul în albia râului Lohan, de la o înălțime de aproximativ cinci metri. Deși mașina a fost grav avariată, bărbatul a scăpta fără a fi rănit.
“Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind unul negativ. Șoferul a refuzat transportatul la spital astfel încât nu a fost întocmit dosar penal în acest caz”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii hușeni vor trebui să stabilească dacă îl vor sancționa contravențional pe tânărul de 31 de ani. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Tudorel Toader, după decizia CEDO în cazul Kovesi vs România: Președintele nu a revocat-o pe în baza propunerii mele, ci decizia CCR se executăon 5 mai 2020 at 11:45

„Eu ca ministru am făcut raportul de evaluare şi ...

Insuportabila ușurătate a ființei de nimicon 5 mai 2020 at 10:45

„Nu am niciun sentiment, nici de bucurie, nici de ...

Kovesi, după decizia CEDO: Sper ca această hotărâre să reprezinte o reparație simbolică pentru toți magistrații hărțuiți în ultimii anion 5 mai 2020 at 12:52

„Nu am depus o cerere pentru despăgubiri bănești, pentru ...