Home » Administratie » Spitalul bârlădean recidivează! Și în 2020 o dă în bară cu respectarea programării probelor de concurs pentru ocuparea unor posturi!

Spitalul bârlădean recidivează! Și în 2020 o dă în bară cu respectarea programării probelor de concurs pentru ocuparea unor posturi!

Concurs amânat, la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. După ce au fost anunțate încă din 9 decembrie datele la care vor avea loc probele de concurs pentru ocuparea a nouă posturi vacante, pe  3 ianuarie, pe site-ul instituției a fost postat un anunț de modificare a datelor în care vor fi examinați unii candidați.
Este vorba de candidații înscriși pentru postul de asistent medical generalist la cabinetul de Chirurgie generală, din cadrul Ambulatoriului integrat. Deși, inițial, candidații fuseseră înștiințați că probele vor avea loc pe 6 ianuarie (proba scrisă), 9 ianuarie (proba practică) și 14 ianuarie (interviul), acestea au fost amânate pentru 13,16 și 21 ianuarie.
De asemenea, pe surse, am aflat că unele candidate pentru postul de infirmier au susținut proba practică ieri, după ce au participat la proba scrisă, deși proba practică era programată pentru 9 ianuarie.
Din păcate, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când vine vorba de concursuri, spitalul bârlădean se dovedește incapabil să respecte întocmai datele stabilite chiar de către reprezentanții instituției pentru desfășurarea probelor.
Anul trecut, o probă a unui concurs a fost amânată „din motive tehnice”. De această dată, reprezentanții spitalului nu au precizat cauza amânării, în buna tradiție a „respectării” transparenței în instituțiile publice. Totuși, e de remarcat că măcar afișează numele candidaților, față de Primăria Bârlad, unde, pe listele de concurs, apar coduri numerice, în loc de numele candidaților. (Mihaela NICULESCU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*