Home » Administratie » Fetiță bătută și alungată de mama vitregă

Fetiță bătută și alungată de mama vitregă

 

de Mihaela NICULESCU

A plecat de acasă pentru că a fost bătută și alungată de mama vitregă! O fetiță de opt ani, din Măscurei, a fost găsită astăzi lângă drumul comunal dintre Cârjoani și Bogești, de către o localnică. Aceasta a sunat la 112 și în scurt timp a sosit la fața locului un echipaj de la Ambulanță.

Fetița a fost transportată la Spitalul „Elena Beldiman”, unde a fost consultată de medici și declarată clinic sănătoasă. Ulterior, micuța a fost securizată în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență din Bârlad, unde a fost preluată de specialiști în vederea includerii într-un program de reabilitare și recuperare. Micuța a declarat că nu a mai suportat felul în care se comporta cu ea mama sa vitregă, care ar fi agresat-o în repetate rânduri.

„Fetița era speriată, flămândă și a dat de înțeles că mama vitregă avea un comportament abuziv față de ea, atât fizic cât și psiho-emoțional. Vom lua legătura cu autoritățile locale și vom demara o anchetă în familia fetiței, mai ales că părinții mai au în întreținere alți doi minori, unul de doi ani și altul de trei ani.”, a declarat, pentru Est News, Ionel Brătianu, coordonator de specialitate în cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Neculai Roșca Codreanu” din Bârlad.

Polițiștii, la rândul lor, vor face cercetări privind infracțiunea de violență în familie. Vom reveni.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*