Home » Justitie » Carambol între trei mașini, în fața Spitalului Județean Vaslui. Șoferul vinovat, lăsat fără permis și amendat

Carambol între trei mașini, în fața Spitalului Județean Vaslui. Șoferul vinovat, lăsat fără permis și amendat

Trei mașini au fost implicate într-un carambol în fața Spitalului Județean de Urgență Vaslui după ce un șofer a ieșit fără se se asigure din parcarea situată chiar în fața unității medicale. Polițiștii l-au lăsat pe conducătorul auto fără permis pe o perioadă de 60 de zile și l-au amendat cu 870 de lei.

Tamponările în trafic se țin lanț în municipiul Vaslui, cu precădere în Cartierul 13 Decembrie. Ultimul eveniment, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, s-a petrecut în fața Spitalului Județean de Urgență Vaslui în cursul nopții trecute. Paradoxal, deși număr de mașini care circulă prin oraș la ora producerii accidentului este foarte mic, respectiv 2.30, un tânăr care a ieșit din parcarea din fața spitalului a reușit să bușească alte două autoturisme. Șoferul a vrut să intre pe strada Ștefan cel Mare fără să se asigure, moment în care a lovit o altă mașină care circula regulamentar. Ulterior, autoturismul a ricoșat și a mai lovit încă un vehicul parcat regulamentar.

Evenimentul rutier a fost fără victime, ci doar cu avarierea celor trei autoturisme. Conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice și aveau documentele în regulă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii l-au amendat cu 870 de lei pe șoferul vinovat de producerea accidentului pentru neacordare de prioritate. De asemenea, același tânăr a rămas și fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. (Ionuț PREDA)

%d blogeri au apreciat: