Home » Justitie » Un tânăr fără permis a dărâmat cu mașina gardul unei case din Vaslui. Ulterior, a încercat să păcălească polițiștii

Un tânăr fără permis a dărâmat cu mașina gardul unei case din Vaslui. Ulterior, a încercat să păcălească polițiștii

Un tânăr de 28 de ani și-a avariat grav mașina, însă a scăpat nevătămat, după ce a intrat în gardul unei locuințe din zona APIA din municipiul Vaslui. Polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere, deși, inițial, a încercat să-i ducă în eroare pe anchetatori, susținând că un prieten de-al său s-ar fi aflat la volan.

Teribilismul șoferilor pe străzile din Vaslui continuă. De această dată este vorba despre un tânăr de 28 ani care, deși nu avea experiență în conducere, a intrat cu viteză într-o curbă de pe strada Hușului în timp ce venea din suburbia Gura Bustei spre oraș. Și, pe fondul carosabilului alunecos, șoferul a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în plin în gardul unei locuințe, pe care l-a făcut praf. Paradoxal, tânărul teribilist nu a pățit nimic astfel încât, atunci când polițiștii au ajuns la locul accidentului, a indicat un prieten de-al său că s-ar fi aflat la volan, în condițiile în care nu avea permis de conducere.

În cele din urmă, pe timpul cercetărilor la fața locului, tânărul de 28 de ani a recunoscut că el se afla la volan în momentul producerii evenimentului rutier”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto pentru conducere fără permis. (Ionuț PREDA)

%d blogeri au apreciat: