Home » Administratie » Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității și de reducere a cheltuielilor suportate de bugetul Direcției pentru Administrarea Piețelor, Parcar și Cimitirelor (DAPPC) Bârlad.

Mircea Iosipescu, directorul DAPPC a hotărât sa reducă numărul șefilor de servicii și să reorganizeze activitatea Direcției în așa fel încât să facă economie, dar și să crească eficiența printr-o mai mare mobilitate a personalului.

„Am hotărât să rămână pe viitor un singur șef de serviciu care să coordoneze activitatea Centrului de Revitalizare Corporală și Loisir, a bazei sportive de la FEPA și a Cinematografului <<Victoria>>. De asemenea, în loc de doi administratori la piață, voi menține unul singur, așa cum este și la cimitire. Noutatea este că vom înființa un compartiment nou, Biroul Tehnic de Construcții, care va avea, de asemenea, un șef. Vor fi, așadar, patru șefi de servicii în Direcție, care însă vor coordona pe rând serviciile respective. Ca să fiu mai explicit, de exemplu, prin rotație, șeful Piețelor va fi mutat pentru o perioadă la serviciul format prin unirea Cinematografului, Centrului de Loisir cu baza sportiva de la FEPA și invers. Mobilitatea personalului este foarte importantă pentru bunul mers al activității DAPPC. Astfel, șefii de servicii vor cunoaște toate problemele cu care se confruntă instituția în care lucrează și nu doar pe cele ale unui singur.”, a declarat, pentru Est News, Mircea Iosipescu, directorul DAPPC Bârlad.

Noul Birou Tehnic de Construcții se va ocupa de muncitori, în noua organigramă figurând și tâmplari sau zidari, posturi transformate din muncitori necalificați. Cu aceștia se vor putea realiza toate lucrările de întreținere necesare. Cu alte cuvinte, numărul de posturi din organigramă rămâne la fel, doar că numărul funcțiilor de conducere va fi redus.

Propunerea va fi prezentată Primăriei și Consiliului local, la ședința ordinară programată pentru 30 ianuarie. (Mihaela NICULESCU)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*