Home » Politic » Președintele PNL Vaslui, fiul consilierului județean Simona Polak, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Președintele PNL Vaslui, fiul consilierului județean Simona Polak, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Președintele Organizației Municipale Vaslui a PNL, Tudor Polak, a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Fiu al fostei directoare de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, post ocupat, în prezent, de secretatul general al PNL, Tudor Polak vine din mediul privat, însă susține că numirea sa ”este o provocare pentru mine în plan profesional”.

Numirile politice ale actualului partid de guvernământ, a căror lideri promiteau că s-a încheiat era nepotismelor, continuă la nivel înalt, cu reprezentanți chiar și din județul nostru. Așa se face că președintele PNL Vaslui a ajuns pe cai mari, mai precis secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Fără experiență în administrație, Tudor Polak vine din mediul privat, acolo unde administra o afacere alături de mama sa, nimeni alta decât Simona Polak, cea care a condus în trecut, tot prin numire politică, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui. Acum, la cârma acestei instituții se află nimeni altul decât secretarul general al Organizației Județene Vaslui a PNL, Marius Arcăleanu, cel care a ratat postul de prefect. Însă, cel mai interesant pare a fi postarea lui Tudor Polak pe o rețea de socializare, în care susține că numirea sa pe postul de secretar de stat este o provocare pe plan profesional: ”Este o provocare pentru mine în plan profesional deoarece Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin instituțiile pe care le are subordonate sau sub autoritate, are un impact semnificativ asupra vieții fiecăruia dintre noi. Îmi propun ca la fiecare sfârșit de săptămână să mă întorc acasă, în municipiul Vaslui, pentru că sunt sigur că și locuitorii județului nostru vor avea nevoie de răspunsuri și rezolvări la diferitele probleme care derivă din activitatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale”.

În prezent, mama lui Tudor Polak ocupă funcția de consilier județean în cadrul CJ Vaslui. (Ionuț PREDA)

%d blogeri au apreciat: