Home » Sanatate » Bărbat dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu într-o garsonieră din Vaslui

Bărbat dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu într-o garsonieră din Vaslui

Un bărbat de 44 de ani a ajuns în stare gravă la spital, cu intoxicație cu monoxid de carbon și arsuri, după ce a fost surprins de un incendiu în garsoniera sa din Zona Industrială a municipiului Vaslui. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență au decis transferarea victimei la o clinică pentru arși din Iași.

Incendiu puternic la o garsonieră pe strada Metalurgiei, în zona industrială de la ieșirea din Vaslui spre Bacău, în urma căreia proprietarul a ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul de 44 de ani a fost găsit în stare de inconștiență în locuință de către pompieri, care au ajuns la eveniment cu mai multe echipaje de intervenție, la sesizarea făcută prin numărul de urgență 112 de către vecini. De altfel, aceștia au observat incendiul după ce acesta se manifesta la întreaga locuință.

Proprietarul găsit în garsonieră în stare de inconștiență era intoxicat cu monoxid de carbon și suferise arsuri. După ce a primit primele îngrijiri medicale la bordul ambulanței de terapie intensivă mobilă (TIM), victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 12% din suprafața corpului. De asemenea, bărbatul a suferit și arsuri ale căilor aeriene superioare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Medicii SJU Vaslui au decis să îl transfere pe bărbat la o unitate medicală din Iași specializată în tratamentul arsurilor întrucât bărbatul avea arsuri la nivelul feței și ale căilor respiratorii. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: