Home » Justitie » Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! Un bărbat de 45 de ani din satul Bălțați, comuna Tătărani, a ajuns de urgență la spital, duminică, 19 ianuarie, pentru că fratele său în vârstă de 53 de ani l-a înjunghiat  după o ceartă pe fondul consumului de alcool.

Echipajul de la Ambulanță sosit la fața locului a constatat că bărbatul a suferit răni în zona abdomenului și a transportat victima la spitalul din Huși, deși inițial fusese solicitat elicopterul SMURD pentru transferul pacientului  la Iași.

Urgența medicală de grad zero a necesitat intervenție chirurgicală imediată, așa că victima a fost operată și acum se reface pe patul de spital.

„Inculpatul, în speță bărbatul de 53 de ani, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta i-a aplicat fratelui său în vârstă de 45 de ani mai multe lovituri de cuțit în zona abdominală și a capului, dar, din fericire, acestea nu i-au afectat organe vitale, deși i-au pus viața în pericol. Hainele groase pe care le purta victima au împiedicat lama cuțitului să pătrundă prea adânc. Inculpatul urmează a fi propus astăzi, 20 ianuarie, pentru arest preventiv, la Tribunalul Vaslui. Bărbatul are mai multe condamnări pentru violență și furt.”, a declarat, pentru Est News, prim-procurorul Sorin Armeanu, cel care instrumentează cazul.

Cei doi frați, ciobani, sunt cunoscuți drept mari consumatori de alcool și amândoi au dosare penale pentru infracțiuni de violență. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*