Home » Justitie » O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, 24 Ianuarie, într-un accident de circulație soldat cu o victimă, în apropiere de Vaslui.

Evenimentul rutier produs la trei kilometri de Vaslui, în zona Cișmeaua Moldovencei, a avut drept cauză neatenția unui șofer ce conducea pe sensul de mers către Iași. Conducătorul auto, care a vrut să vireze la stânga, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe același sens și se angajase în depășire. Vehiculul care se afla în depășire a ricoșat într-o mașină parcată în apropiere, care la rândul ei a lovit un alt autoturism din parcare.

Din fericire, în urma accidentului a rezultat o singură victimă, pasager în mașina care se angajase în depășire, cu răni ușoare, ce nu i-au pus viața în pericol.

„În urma controlului cu alcooltestul a rezultat că niciun conducător auto nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările vor stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: