Home » News » Panică în zona Dobrina, din Huși, după ce izolația fostelor conducte de căldură ale orașului au luat foc

Panică în zona Dobrina, din Huși, după ce izolația fostelor conducte de căldură ale orașului au luat foc

Locuitorii din zona Dobrina a municipiului Huși au intrat în panică, duminică după-amiază, după ce izolația fostelor conducte de termoficare ale orașului a luat foc. Cei care au aprins termoizolația, din greșeală, sunt oamenii străzii care sălășluiesc prin fostele canale termice, fără a exista victime în rândul acestora.

Mult fum și panică pe strada Dobrina, din Huși, în urma unui incendiu care a cuprins termoizolația unor conducte prin care se asigura căldura în apartamentele localnicilor. Cei care au dat foc au fost, se pare, oamenii străzii, care au aruncat la întâmplare o țigară aprinsă. În scurt timp, flăcările s-au extins la o bună parte din cartonul asfaltat și vata minerală care învelesc țevile. Fumul gros care ieșea din gura de canal a panicat populația din zonă, fiind alertați pompierii la numărul de urgență 112.

La intervenție, au fost alocate trei autospeciale, din care una de prim-ajutor, având în vedere că am fost sesizați cu privire la faptul că ar putea exista o victimă. Această informație nu s-a confirmat, pompierii acționând pentru stingerea incendiului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, pentru lichidare fiind nevoie de inundarea efectivă a canalului cu apă. (Ionuț PREDA)

%d blogeri au apreciat: