Home » News » Ambulanță aflată în misiune, grav avariată la Bârlad, în urma unui accident

Ambulanță aflată în misiune, grav avariată la Bârlad, în urma unui accident

Accident rutier la Bârlad, în care a fost implicată și o ambulanță de tip C2! În urmă cu jumătate de oră, o ambulanță care se deplasa în zona depozitelor de la ieșirea din oraș spre Tecuci, pentru a acorda primul ajutor unui muncitor căzut de la înălțime, a fost lovită de un autoturism de teren. Evenimentul rutier, în urma căruia ambulanța a fost serios avariată, s-a petrecut în condițiile în care autosanitara circula cu semnalele luminoase și acustice pornite.

La numărul de urgență 112 fusese solicitată ambulanța pentru un bărbat care a căzut de la înălțime, aflat în stare de inconștiență. Ambulanța alocată la cod roșu s-a deplasat către locul unde se afla pacientul, dar, din păcate, în zona intersecției de la Cerbul de Aur a fost lovită din cauza neatenției unui șofer grăbit.

Din fericire, toți membrii echipajului ambulanței au avut centuri de siguranță care i-au protejat. Medicul de pe ambulanță a fost ușor lovit la genunchi, iar ceilalți pasageri s-au ales doar cu o mare spaimă.

„Pe numărul de urgență 112 a fost sesizat un accident rutier la ora 13.38, petrecut în Bârlad la intersecția de la Cerbul de Aur. O ambulanță se deplasa dinspre centru spre SC Confecții și în intersecția de la Cerbul de Aur a fost lovită de un autoturism care venea de pe Bulevardul Primăverii. Două persoane din ambulanța, medicul și asistenta medicală au fost transportate la spital cu leziuni ușoare. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se continua cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.  (Mihaela NICULESCU)

About admin

%d blogeri au apreciat: