Home » Administratie » Noua piață agroalimentară din Negrești ar putea fi terminată anul acesta

Noua piață agroalimentară din Negrești ar putea fi terminată anul acesta

Primăria Negrești și-a propus ca în acest an să finalizeze noua piață agroalimentară a orașului, ceea ce ar presupune un efort financiar de două milioane de lei, aproape dublu față de ceea ce au cheltuit până acum autoritățile locale în cei cinci ani de când au început lucrările. Proiectul va fi scos din nou la licitație, în condițiile în care firma care a lucrat până acum a renunțat la realizarea construcției.

Piața din Negrești ar putea deveni funcțională în acest an. Cel puțin așa și-au propus autoritățile locale, după mai bine de un cincinal în care lucrările mai mult au stagnat decât să înainteze. De altfel, până în prezent, a fost realizat mai puțin de jumătate din proiect, în condițiile în care acesta este finanțat doar de la bugetul local.

Lucrările la piață au început în 2014 și trebuiau finalizate în doi ani. Din păcate, bugetele mici pe care le-am avut la nivelul comunității nu ne-au permis să alocăm sume mai mari pentru a finaliza acest obiectiv. Însă, anul acesta sperăm să putem să terminăm noua piață, pentru asta trebuindu-ne două milioane de lei”, ne-a declarat primarul orașului Negrești, Vasile Voicu.

Până acum, Primăria Negrești a cheltuit 1,2 milioane de lei pentru piață. Autoritățile lucrează acum la refacerea indicatorilor pentru a scoate din nou la licitație restul obiectivului care mai este de realizat. (Ionuț PREDA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Autoritățile anunță pagube de peste 57 de milioane de lei în urma inundațiilor

Autoritățile județene s-au întrunit, ieri, într-o ședință extraordinară, pentru ...

Se opreste apa în Bârlad pentru înlocuire de hidrați

Vineri, 3 iulie, între orele 9-12 , apa potabilă ...

Personalitatea lui Ștefan cel Mare, evocată la ”Podul Înalt”, la 516 ani de la trecerea domnitorului Moldovei în eternitate

Autoritățile județene, dar și cele locale din comuna Muntenii ...