Home » Administratie » Operatorul de salubritate din Bârlad caută voluntari

Operatorul de salubritate din Bârlad caută voluntari

Se cere ajutorul voluntarilor! Chiar dacă ideea ar putea fi criticată de unii cetățeni,  noul operator de salubritate din Bârlad caută voluntari pentru activitatea de informare a populației în legătură cu depozitarea selectivă a gunoiului.

Operatorul a demarat deja o campanie de conștientizare a importanței colectării selective și de protejare a mediului de către cetățenii orașului Bârlad, prin lipirea de afișe în cartierele de case și în asociațiile de proprietari.

Nu este de ajuns, însă. Campania trebuie făcută în parteneriat cu Primăria  dar și cu voluntarii, cetățeni cu un simț civic dezvoltat. În Bârlad, voluntariatul are tradiție, așa că o implicare a tinerilor în activitatea de informare privind salubritatea ar ajuta populația să-și formeze deprinderi bune. Concret, voluntarii vor împărți pliante cuprinzând informații despre depozitarea selectivă, dar și saci menajeri, în cartierele de case.

Toți cei care vor să aibă un oraș mai curat și să contribuie la schimbarea mentalității în privința depozitării deșeurilor se pot înscrie ca voluntari la adresa de e-mail: office@urbana.ro . (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: