Home » Coronavirus » Fiul unui pacient decedat suspectează de furt personalul spitalului din Bârlad

Fiul unui pacient decedat suspectează de furt personalul spitalului din Bârlad

Revoltător! Nelu Mugur Mitrache, fiul unui pacient care a decedat cu COVID la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, acuză de furt personalul unității.

Luni, fiul pacientului decedat a trimis redacției noastre un e-mail în care a prezentat situația cu care s-a confruntat când a venit să preia trupul neînsuflețit al tatălui său.

„Vreau să vă aduc la cunoștință o situație jenantă, respectiv astăzi, 04.01.2021, am venit de la Galați la dumneavoastră, la Spitalul <<Elena Beldiman>>, pentru a lua trupul neînsuflețit al tatălui meu, Mitrache Ilie, decedat în data de 02.01.2021. În urma primirii efectelor personale ale dânsului, am constat lipsa verighetei. Tata a venit conștient la dumneavoastră la spital, da, într-o situație precară cu sănătatea, totuși nu într-atât încât să rătăcească verigheta, am vorbit timp de patru zile la telefon cu el, din cele cinci cât a fost în terapie intensivă la dumneavoastră. Presupun că în urma decesului a devenit victimă sigură pentru un angajat, evident cu moralitate și empatie zero față de persoane suferinde. Vă rog să efectuați eventual o anchetă, deoarece, în urma discuției cu câteva cadre de la dumneavoastră din spital, am fost informat că se întâmplă astfel de cazuri. Va dați seama ce PR (n.r. – Public Relations) aveți… Sunt o persoană cu respect și teamă de Dumnezeu, așa că las la latitudinea Dumnealui ce răsplată să primească eventualul păcătos. Vă rog să încercați pe viitor să se facă o foaie de primire cu constatări ale diverselor bijuterii, verighete, inele, lănțișoare, brățări, ce se află în posesia bolnavilor, astfel încât asemenea situații să nu se mai întâmple. Unele dintre ele, respectiv verighetele, au conotații personale sentimentale inestimabile. Tata a fost căsătorit cu mama timp de 54 de ani și a purtat-o zi de zi…”, a scris Nelu Mugur Mitrache în memoriul trimis pe adresa de e-mail a redacției Est News.

Același memoriu a fost trimis de către fiul decedatului și pe adresa de e-mail a spitalului. Conducerea instituției a luat act de reclamația fiului pacientului decedat, precizând că va fi deschisă o anchetă internă.

„Noi vom face o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat, numai că va fi destul de greu, întrucât nu există camere de supraveghere peste tot în spital, deoarece trebuie respectată și intimitatea pacienților. Recomandarea noastră este ca, pe cât posibil, la internare, pacienții să predea aparținătorilor eventualele bunuri de valoare, inclusiv bijuteriile. În cazul de față, nu avem certitudinea că pacientul a venit de la spitalul din Galați cu verigheta pe deget sau nu.”, a declarat Daniela Borș, managerul Spitalului „Elena Beldiman”.

Nu este pentru prima oară când pacienții sau aparținătorii sesizează furtul unor obiecte de valoare, ca bijuterii, telefoane, sau chiar sume de bani, însă rareori acestea au putut fi recuperate. (M.N.)

About admin

3 comments

 1. Am remarcat si eu niste mostre de nesimtire din cale-afara la spitalul din Barlad. De la nesimtire la furt nu-i decat un pas.

 2. Mugur Nelu Mitrache

  Buna ziua, astazi i-am facut tatei pomana de 9 zile, si rasfoind internetul am dat de carticolul acesta care se pare a izvoreat in urma sesizarii mele facuta in acel e-mail catre Spitalul din Barlad Elena Beldiman.
  Am citit si articoliul precedent unde un concetatean de al meu din galati a avut si dumnealui aceleasi ,,PROBLEME”.
  Sa stiti atat dvs cat si cititorii dvs. ca nu am primit inca nici un raspuns la acea sesizare din partea Spitalului.

  Dumneavoastra presa sunteti Doctorii nostri morali se pare…
  Imi doresc ca Managerii acestei institutii sa revizuiasca procedurile ca,astfel de derapaje sa nu se mai intample.
  O ultima remarca, daca s-a intamplat de doua ori int-un timp atat de scurt cu siguranta s-a intamplat si altadata .
  Se impune cred si o ancheta politieneasca.

 3. O adaugire..eu verigheta tatei nu am primit-o ,deci spre deosebire de concetateanul meu am ramas cu paguba dar si cu un gust amar.
  Nu te astepti de la cei care trebuie sa te salveze sa iti faca asa fapta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: