Home » Administratie » Concurs pentru postul de manager al spitalului din Bârlad

Concurs pentru postul de manager al spitalului din Bârlad

Liber la înscrieri pentru postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman”! În perioada 5 ianuarie – 5 februarie candidații își pot depune dosarele la secretariatul instituției, cu toate actele necesare prezentate pe site-ul spitalului.

Selecția dosarelor va fi finalizata pe 8 februarie. Până acum nu s-a înscris nimeni, dar Daniela Borș, actualul manager, a declarat că se va înscrie. Mandatul său a expirat pe 7 decembrie dar a fost prelungit cu încă trei luni.

Candidații trebuie să aibă studii superioare în învățământul medical, economico-financiar sau juridic. De asemenea, trebuie să fi absolvit cursuri de management sanitar, ori master sau doctorat în management sanitar, organizate într-o instituție de învățământ superior acreditată. Un alt criteriu pentru participare este ca cei care se vor înscrie la concurs să aibă cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată, conform legii.

Alte condiții de participare sunt: să cunoască limba română, scris și vorbit, să fie apți din punct de vedere fizic și psihic și să nu fi împlinit vârsta standard de pensionare. Susținerea proiectului de management al candidaților admiși după evaluarea dosarelor va avea loc pe 19 februarie, la ora 10, rezultatele finale urmând a fi afișate pe 24 februarie.

Persoanele interesate să asiste la susținerea publică a proiectului de management vor trebui să transmită solicitările pe adresa de e-mail a spitalului, cu nume și prenume și cu eventualele întrebări pe care vor să le adreseze candidaților cu privire la proiectul de management. Tematica concursului și alte date legate de acesta sunt disponibile de ieri, pe site-ul spitalului. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*