Home » Local » Managerul „Spitalului Beldiman”: „Vom lua măsuri radicale, care vor merge până la desfacerea contractului de muncă.”

Managerul „Spitalului Beldiman”: „Vom lua măsuri radicale, care vor merge până la desfacerea contractului de muncă.”

Se dă milităria jos din pod la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad? După ce au apărut în ziarul Est News două articole la distanță de două zile, în care aparținători ai unor pacienți decedați au avut probleme cu recuperarea bijuteriilor acestora, managerul instituției a reacționat ferm.

Daniela Borș, managerul spitalului din Bârlad, a declarat reporterului Est News că va face o anchetă riguroasă pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete și pentru ca imaginea spitalului pe care îl conduce să nu fie afectată.

Daniela Borș

„Voi demara o anchetă internă, amănunțită, pentru a stabili cum e posibil ca asemenea fapte să se petreacă într-un spital în care încercăm de câțiva ani să redresăm, cu mare efort, lucrurile. Va fi greu să găsim vinovații, dar în cele din urmă vom reuși să aflăm care e veriga slabă, care permite încălcarea procedurilor. Nu e normal ca imaginea spitalului să aibă de suferit din cauza câtorva angajați. Cei mai mulți muncesc cu dăruire, în condiții destul de grele în aceasta perioadă, își fac treaba cu simț de răspundere, de la infirmiere până la asistente și medici. Nu vom tolera comportamente care nu sunt normale într-o instituție sanitară. Repet, dacă vom identifica autorii unor asemenea fapte, deocamdată la nivel de supoziții, vom lua măsuri radicale, care vor merge până la desfacerea contractului de muncă. Într-un spital nu pot lucra oameni care jefuiesc pacienții.”, a declarat Daniela Borș, managerul Spitalului „Elena Beldiman”. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*