Home » Invatamant » Cine sunt noii directori ai liceelor bârlădene

Cine sunt noii directori ai liceelor bârlădene

De astăzi, majoritatea școlilor și liceelor din județ au directori noi. Numirile s-au făcut după ce contractele de management ale vechilor directori au expirat.

Astfel, la conducerea Colegiului „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad a fost numită din nou Daniela Jitcă, iar director adjunct, prof. Cristina Oprea.

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” are de astăzi un nou director, în persoana profesoarei Rica Luchianov, iar ca director adjunct pe profesoara Gabriela Dobrea.

De asemenea, Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” are director nou, în persoana profesoarei Anda Ștefănică, în vreme ce director adjunct a rămas Daniela Marinescu.

La Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” echipa managerială a rămas aceeași, dar profesorul Costel Pascaru a trecut în funcția de director plin, iar profesoara Irina Chiriac va fi director adjunct.

Aceeași situație este și la Liceul Tehnologic „Petru Rareș”, unde profesorul Ionel Pasat a fost numit director plin, iar profesoara Olimpia Tănase în funcția de director adjunct.

Liceul Tehnologic „Marcel Guguianu” din Zorleni are o echipă nouă, formată din prof. Aurora Huluță, în funcția de director, iar prof. Vasilica Darie va ocupa postul de director adjunct. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: