Home » Administratie » Spitalul din Bârlad scoate la concurs 12 posturi vacante

Spitalul din Bârlad scoate la concurs 12 posturi vacante

După ce ultima dată Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” a scos la concurs mai multe posturi administrative decât medicale, în urmă cu câteva zile a făcut publice posturile vacante, în marea lor majoritate, medicale și de îngrijiri.

Astfel, spitalul bârlădean are nevoie de un asistent generalist și de o infirmieră pentru secția Chirurgie, un asistent principal la Radiologie, trei infirmieri și o îngrijitoare la Pneumologie, un îngrijitor la Compartimentul ORL, un îngrijitor la secția Infecțioase, precum și un îngrijitor la Ambulatoriul integrat.

De asemenea, are vacante și un post de telefonist și unul de șef serviciu la Biroul administrativ. Proba scrisă (acolo unde se cere) este programată pentru data de 27 ianuarie, cea practică (acolo unde se cere), pe 1 februarie, iar interviul pe 4 februarie. Înscrierea candidaților se face la secretariatul instituției, până pe 19 ianuarie. Toate informațiile privind desfășurarea concursului sunt disponibile pe site-ul Spitalului „Elena Beldiman”. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*