Home » Local » După ce și-a bătut fata cea mare până i-a spart capul, o mamă alcoolică a rămas fără copii

După ce și-a bătut fata cea mare până i-a spart capul, o mamă alcoolică a rămas fără copii

Revoltător! Alexandra, o tânără de 19 ani, cu dizabilități, din Tutova, a ajuns luni la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, după o bătaie aplicată de propria mamă, care îi era și însoțitor personal.

Femeia, alcoolică, a lovit-o cu o coadă de matură, până când i-a spart capul. Văzând că fata a început să sângereze foarte abundent, mama, în stare avansată de ebrietate, a sunat la 112, de teamă să nu moară tânăra.

Însoțită de mama denaturată, fata a ajuns la spital unde i s-au făcut investigații. Atât polițiștii cât și echipajul de la Ambulanță au rămas uimiți când au văzut mizeria și sărăcia din casa femeii. Aceasta are opt copii, din care 3 sunt minori.

Vecinii spun că le este milă de bieții copii și le mai dau de mâncare pentru că mama lor e ocupată mai mult cu băutura, iar tatăl este decedat. Copiii, deși neglijați și abuzați fizic și emoțional, sunt cuminți și au rezultate bune la școală.

Primarul comunei, Ion Corciovă, a declarat că Biroul de asistență socială din cadrul Primăriei Tutova monitoriza familia femeii alcoolice, dar situația nu s-a îmbunătățit, așa că cei trei copii minori au fost scoși din mediul familal abuziv. Aceștia beneficiază acum de măsură de protecție specială, instituită de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Alexandra va scăpa de relele tratamente aplicate de mama sa, urmând să beneficieze de serviciile unui centru rezidențial pentru persoane cu handicap, cel mai probabil. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*