Home » Coronavirus » Situația la zi a cazurilor de COVID în județul Vaslui

Situația la zi a cazurilor de COVID în județul Vaslui

Numărul cazurilor de COVID este în scădere în județul Vaslui, dar vestea nu trebuie să ne bucure prea mult. După 15 ianuarie, se va putea afla dacă ne aflăm într-o fază descendentă, de platou sau în creștere.

Efectele vacanței din timpul sărbătorilor ar putea  aduce modificări în statistica DSP. Ieri, 12 ianuarie, erau internate în spitalul din Bârlad 201 persoane confirmate pozitiv, dintre care patru având domiciliul în alte județe.

În secțiile spitalului bârlădean erau internați 190 de pacienți, 25 cu forme ușoare, 96 cu forme medii și 69 cu forme severe. Unsprezece pacienți erau monitorizați în secția ATI.

Conform datelor oferite de DSP Vaslui, alte 719 persoane pozitive se aflau până ieri izolate la domiciliu. Ieri, în județul Vaslui, au fost depistate pozitive 65 de persoane, iar incidența cazurilor, înregistrată la 14 zile, era de 1,76 la mia de locuitori.

În ultima săptămână și-au pierdut viața din cauza complicațiilor determinate de COVID cinci pacienți internați la Spitalul Beldiman. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: