Home » Business » Ionel Constantin către autoritățile județene: ”Oamenii de afaceri nu trebuie politizați!”

Ionel Constantin către autoritățile județene: ”Oamenii de afaceri nu trebuie politizați!”

Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, a precizat că politizarea investițiilor din județul nostru este gravă. Constantin a explicat că atât timp cât avem în vizită ambasadori și ei sunt numai la întâlniri cu reprezentanții Consiliului Județean și Prefecturii Vaslui, acest lucru este de prost augur.

”La aceste întâlniri trebuie invitate toate firmele, patronatele și camerele de comerț. Eu am aflat de asemenea întâlniri din județele Iași și Bacău și din presă, ceea ce nu este bine. Sunt un prieten al mediului administrativ local, am demonstrat și am să demonstrez în continuare că am o mână întinsă. Dar oamenii de afaceri au venit la ședința de colegiu și mi-au spus că au fost sunați cu o oră mai înainte ca până în 1989. Alo, vezi că venim în vizită la tine, ceea ce nu e corect! Oportunitățile de afaceri nu sunt la CJ nici la Prefectură, ci există în rândul firmelor pe care le cunoaștem noi patronatele și camera de comerț”, a spus Ionel Constantin.

În acest context, este de dorit ca reprezentanții mediului economic să participe la astfel de întâlniri de lucru, pentru că ei cunosc foarte bine oportunitățile de afaceri de la nivel local. Cu alte cuvinte, cererea patronatelor este ca oamenii de afaceri să nu fie politizați, ci să fie ajutați să cunoască oportunitățile de afaceri atunci când ambasadorii vin în vizită la Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: