Home » Culture » Bârlădenii, așteptați din nou la cinema

Bârlădenii, așteptați din nou la cinema

Veste mult așteptată! Cinematograful Cityplex „Victoria” din Bârlad se va redeschide pe 22 ianuarie, se pare, în condiții speciale, impuse de starea de alertă. Vor fi disponibile doar 50 de locuri din cele 168, cât este capacitatea sălii mari a cinematografului, așa că se va păstra distanța fizică regulamentară.

Spectatorii vor trebui să poarte mască, să se dezinfecteze pe mâini, atât la intrare și la ieșire, cât și în cazul în care vor folosi toaleta.

„Așteptăm spectatorii în condiții de siguranță. Nu vor rula filme în sala mică, ci doar în sala mare, care beneficiază de o centrală de tratare a aerului, care practic îl reîmprospătează continuu. Trebuie să menționez că spectatorii nu vor avea voie să consume floricele, sau sucuri în sala de proiecție, ci doar pe hol, în condiții de distanțare”, ne-a declarat Adrian Cărăbăț, șef serviciu.

Așadar, de pe 22 ianuarie, bârlădenii, dar nu numai ei, pot să urmărească filme la cinematograful din localitate, în condiții de securitate sanitară. Filmele care vor rula, precum și programul de difuzare a acestora pot fi cunoscute pe pagina de de FB a cinematografului bârlădean, https://www.facebook.com/CinemaCityplexVictoriaBarlad/posts/5064563900282646 (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: