Home » Administratie » Centrele esențiale ale orașului Negrești vor fi dotate cu 40 de camere video

Centrele esențiale ale orașului Negrești vor fi dotate cu 40 de camere video

Străzile din orașul Negrești vor fi dotate cu un sistem de camere video performant. Cristi Rusu, primarul orașului Negrești, a precizat că a inițiat acest proiect pentru a rezolva o serie de probleme care se manifestă la nivelul comunității locale.

”Am constatat de la preluarea mandatului că avem foarte multe probleme atât cu cetățenii, cât și cu o parte don locuitorii orașului Negrești care un respectă neapărat legea. Și am considerat necesar un astfel de proiect, pentru a identifica și a eradica acest flagel al infracțiunilor din orașul Negrești. Am promovat un proiect de montare a 40 de camere fixe în centrele esențiale ale orașului cu o centralizare la centrul Primăriei Negrești, urmărită de Poliția Locală. Sperăm cu acest proiect să reducem accidentele în trafic, cât și faptele antisociale de la nivel local”, a spus Cristi Rusu.

În prima jumătate a anului trecut, Primăria Negrești avea în pregătire și un proiect care vizează modernizarea iluminatului public. Proiectul constă în înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat atât la nivelul orașului Negrești, cât și în cele șase sate componente. Acest lucru înseamnă circa 200 de corpuri de iluminat cu leduri, valoarea investiției ridicându-se la suma de 1,2 milioane de lei. Unul din avantajele proiectului este că se va plăti mai puțin pentru iluminatul public stradal, cheltuielile urmând să se reducă undeva pe la jumătate. De asemenea, un alt avantaj este cel al calității iluminatului stradal public.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: