Home » Administratie » Ce trebuie să știe bârlădenii despre plata impozitelor locale

Ce trebuie să știe bârlădenii despre plata impozitelor locale

Ieri a fost a doua zi din acest an în care contribuabilii bârlădeni au putut plăti dările locale. Deși există mai multe locații pentru achitarea impozitului și taxelor locale, oamenii s-au obișnuit să vină la Primărie pentru a plăti.

Cei care încă nu au ajuns, trebuie să știe ca intrarea în Primărie se face pe ușa din spate, unde este amenajată parcarea, iar ieșirea, pe ușa laterala dinspre farmacie. Din cauza cozii mari, nu de puține ori contribuabilii grăbiți să scape de datorii, sunt poftiți afară pentru a se respecta distanțarea fizică.

Cu toate că li s-a explicat că bonificația pentru plata integrală a impozitului se acordă până pe 31 martie, lumea nu vrea să înțeleagă și se îmbulzește în primele zile ale anului, dimineața.

În prima zi, de exemplu, vinerea trecută, funcționarii au găsit în fața intrării 10 persoane care veniseră cu noaptea în cap să plătească impozitul. Reprezentanții Primăriei roagă contribuabilii, pentru fluidizare și pentru reducerea timpului petrecut la coadă, să vină și după amiaza, de la ora 14, când nu este atât de aglomerat Biroul Taxe și impozite- persoane fizice. Municipalitatea apreciază faptul ca bârlădenii, în special pensionarii, sunt niște contribuabili corecți, dar, în același timp, face apel la înțelegere și la evitarea pe cât posibil a aglomerației. Același lucru este valabil și pentru celelalte locații: Cinematograful „Victoria”, Centrul de Informare Turistică de la intrarea în Grădina Publică, în câteva zile, imediat ce va fi stabilită conexiunea. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*