Home » Administratie » Un bărbat din Bârlad urmărit național depistat de polițiștii vasluieni pe raza municipiului Bacău

Un bărbat din Bârlad urmărit național depistat de polițiștii vasluieni pe raza municipiului Bacău

În cadrul activităţilor operative desfăşurate ieri,20 ianuarie,  poliţiştii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat un urmărit național.

În cursul zile de 20 ianuarie,polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au desfășurat o acțiune polițienească, pe raza municipiului Bacău, județul Bacău, ocazie cu care au depistat, într-o unitate hotelieră, un bărbat urmărit național, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.
Față de acesta, Judecătoria Bârlad a emis, în anul 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.


Bărbatul a fost condus de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.
Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: