Home » Local » Ajutor de la Bârlad pentru SAJ Vaslui

Ajutor de la Bârlad pentru SAJ Vaslui

Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui continuă se fie sprijinit, după ce la sfârșitul anului trecut stocurile de materiale sanitare și echipamente de protecție erau aproape epuizate.

La începutul acestui an, SAJ Vaslui a primit ajutor de la Departamentul pentru Situații de Urgență, care a trimis către Vaslui combinezoane de protecție pentru personalul Ambulanței.

În urmă cu doua zile, s-a alăturat Asociației „Cursa Vieții” și omul de afaceri bârlădean Marian Albu, prin societatea Paloda, care oferă un ajutor financiar lunar pentru achiziționarea de materiale sanitare și echipamente de protecție, necesare desfășurării în condiții de siguranță a activității medicale de la SAJ, în această perioadă dificilă.

În acest moment, SAJ are nevoie de mănuși de protecție, ca de aer. Pentru că stocul a fost epuizat, salariații și-au cumpărat mănuși din banii proprii. În zilele următoare se va afla dacă s-a înscris vreun furnizor la licitația ce va fi organizată pentru achiziția de mănuși, iar în perioada următoare se va organiza licitație pentru materiale sanitare.

Toți cei care vor să ajute Serviciul Județean de Ambulanță să funcționeze în condiții de siguranță, pot face donații în bani către Asociația „Cursa Vieții”. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: