Home » Administratie » Tâlhar din Bârlad reținut de polițiști

Tâlhar din Bârlad reținut de polițiști

Poliţiştii bârlădeni au reținut pe data de 20 ianuarie, un bărbat in varsta de 32 de ani, din Bârlad, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei 20 ianuarie , ora 13.30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apelul unic de urgenta 112, cu privire la faptul că, pe strada Republicii, în zona „Stadion”, un bătrân de 78 de ani a fost deposedat de o sumă de bani. În urmărirea bărbatului bănuit de comiterea faptei au alergat mai mulți martori, dar acesta și-a asigurat scăparea, după ce a fost urmărit câteva sute de metri.

În baza semnalmentelor primite de la martori, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, deplasați la sesizare, l-au depistat în câteva minute pe prezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 1000 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.
În urma probatoriului administrat,  polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, 21 ianuarie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

About admin

%d blogeri au apreciat: