Home » Administratie » Incediu puternic la o locuință în localitatea Popeni. Un bărbat a fost transportat în stare gravă la spital

Incediu puternic la o locuință în localitatea Popeni. Un bărbat a fost transportat în stare gravă la spital

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit in această  seară cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Popeni, comuna Zorleni. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat in varsta de 67 de ani, care prezenta arsuri de gradul II si III pe aproximativ 80% din suprafața corpului.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta intr-o cameră de locuit, în bucătărie și un hol, existând pericolul de propagare la întreaga locuință precum și două anexe gospodărești.

Barbatul a fost transportat la ambulanță SAJ pentru îngrijiri medicale și transportat la o unitate medicala.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.
Au ars două uși, două ferestre, diverse piese de mobilier, produse textile și bunuri electrocasnice.
S-au degradat: planșeul locuinței peno suprafață de aproximativ 30 metri pătrați, tencuiala peno suprafață de circa 100 metri pătrați, o sobă cu acumulare de căldură și diverse produse textile ori material plastic.
Au fost salvate celelalte încăperi ale locuinței și anexele gospodărești.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este aruncarea de lichide combustibile peste jarul dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*