Home » Administratie » Eduard Popica cere demisia Guvernului Florin Cîțu!

Eduard Popica cere demisia Guvernului Florin Cîțu!

Eduard Popica, deputat PSD Vaslui, cere demisia Guvernului Cîțu, după tragedia de azi noapte de la Spitalul Matei Balș București. Deputatul vasluian susține că Ministerul Sănătății ar trebui sa implementeze programe care sa vina în sprijinul cetățenilor. De asemenea, Eduard Popica condamna atitudinea actualului guvern de a-și pune în sistem oameni loiali partidului si nu persoane cu competente profesionale.

Am asistat în această dimineață la un nou episod al incompetenței actualei guvernări.
La mai bine de două luni de la incendiul de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț, unde 10 pacienți au murit, astăzi s-a înregistrat un nou ”genocid” în unitățile spitalicești din România.
Alte patru persoane și-au pierdut viața într-un incendiu la Spitalul de boli infecțioase ”Matei Balș” din București.
După tragedia de la Colectiv, premierul de atunci, Victor Ponta, și-a dat demisia!
Domnul prim-ministru de acum, Florin Cîțu, ar trebui să îi urmeze exemplul.
Sau ar trebui să le spună alegătorilor că s-ar putea să ardă de vii dacă vor ajunge la Spitalul Județean Neamț sau, mai nou, la Spitalul Matei Balș, din cauza incompetenței guvernului pe care îl conduce.
În loc să vă construiți piedestalul pe cadavrele celor care au venit la spital să se trateze, însă au plecat acasă în sicrie, mai bine v-ați preocupa de sănătatea oamenilor, prin promovarea de programe de modernizare a spitalelor din România, astfel încât pacienții să se simtă cu adevărat protejați.
Cei aflați la guvernare știau că situația e gravă în sistemul sanitar și știau că există soluții. Aceștia știau, dar s-au opus soluțiilor primite doar pentru că veneau din partea aleșilor PSD.
Asistăm la blocaje asupra spitalelor, pe motiv că suntem în pandemie de coronavirus, iar echipele manageriale sunt instalate pe criterii politice.
Avem exemple la București, Neamț, Bistrița, PNL numind manageri din rândul patronilor de pompe funebre.
Pe când demisia de onoare, domnule Cîțu sau domnule ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu?„, a declarat deputatul Eduard Popica. (Crina Buta)

About admin

One comment

  1. Ce nesimțire! Dar cine a condus țara asta pana acum un an,mai nene? Ai tupeu dar când era Dancilă de ce nu și zis sa investească în spitale nu în Catedrala lui Danel? De ce nu renunțați la milioanele de la stat dati pentru partide,trandafirii voștri iau cei mai mulți bani. Rușine!

%d blogeri au apreciat: