Home » Local » La miezul nopții trecute, o femeie din Poienesti a murit, arsă de flăcările care i-au cuprins casa

La miezul nopții trecute, o femeie din Poienesti a murit, arsă de flăcările care i-au cuprins casa

A ars în propria locuință. O bătrână în vârstă de 86 de ani a fost găsită carbonizată, după ce casa în care locuia în satul Poienesti Deal a ars. Din primele date furnizate de pompieri, incendiul a avut drept cauză un horn defect.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă,  o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), un ofițer și 11 subofițeri, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Poienești Deal,  comuna Poienești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericol de propagare la două anexe. În interiorul locuinței a fost descoperit trupul carbonizat al unei persoane de sex feminin, în vârstă de aproximativ 86 ani.

După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars acoperișul din tablă pe astereală din lemn, pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați,  circa 80 metri pătrați planșeu, cinci uși, șase ferestre, diverse piese de mobilier, produse textile și din material plastic.  Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost  un horn defect.

About admin

%d blogeri au apreciat: