Home » Administratie » Tinerii din municipiul Vaslui vor primi gratuit terenuri pentru construcția de case

Tinerii din municipiul Vaslui vor primi gratuit terenuri pentru construcția de case

Ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local Vaslui, la punctul diverse, consilierii au pus întrebări, iar aparatul tehnic din cadrul municipalității a răspuns. Una din întrebări a fost formulată de Dragoș Chirica, consilier USR-PLUS, și a vizat terenurile acordate tinerilor pentru construcția de case.

”În timpul campaniei electorale, candidatul Vasile Pavăl a spus că va acorda tinerilor terenuri pentru construcția de case. Am fost întrebat de către doi cetățeni, ce se întâmplă cu această promisiune. Pentru că oamenii au mers la Primăria Vaslui, iar angajații isntituției au spus că această hotărâre privind terenurile pentru case nu a ajuns încă în dezbatarea Consiliului Local”, a spus Dragos Chirica.

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că, în prezent, se lucrează la această măsură, care va fi implementată în perioada imediat următoare.

”Cei de la urbanism identifică terenurile respective. Vom veni cu zonele, cu numărul de terenuri și cu regulamentul de atribuire a acestor loturi pentru construcția de case”, a precizat Vasile Pavăl.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*