Home » National » Spre deosebire de anul trecut, astăzi a avut loc mult așteptata paradă de 1 Decembrie

Spre deosebire de anul trecut, astăzi a avut loc mult așteptata paradă de 1 Decembrie

Astăzi, în zi de sărbătoare, la Arcul de Triumf din Capitală au participat militari și specialiști din cadrul Ministerului Apărării Naționale, dar și efective ale Ministerului de Interne, STS și ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor). Alături de forțele armate ale României, la parada de 1 decembrie au fost prezenți și militari străini, dar și peste 100 de mijloace tehnice de luptă.

Cu ocazia paradei de Ziua Națională, autoritățile au anunțat că accesul spectatorilor nu este restricționat de prezentarea Certificatului Verde Covid. Toți oficialii trebuie însă să fie vaccinați sau să prezinte dovada trecerii prin boală.

Marți, MAI a transmis o atenționare de călătorie în București. Circulația rutieră va fi închisă astăzi pe Bulevardul Kiseleff și de străzile din jurul Arcului de Triumf. De asemenea, Metrorex a anunțat că va introduce trenuri suplimentare în intervalul orar 09:00 – 16:00 pe rutele Dristor 2 – Pantelimon (Magistrala 1), Pipera – Berceni (Magistrala 2) și Preciziei – Anghel Saligny (Magistrala 3).

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: