Home » Administratie » Timpul ține cu constructorii! Drumurile din suburbiile orașului Murgeni sunt reparate

Timpul ține cu constructorii! Drumurile din suburbiile orașului Murgeni sunt reparate

Lucrările de reabilitare a drumurilor calamitate din suburiile orașului Murgeni sunt în plină desfășurare. Astfel, se va interveni în zona Sărățeni-Schineni, unde sunt probleme mai mari cu drumurile efectate de condițiile meteo nefavorabile. Eduard Cazacu, primarul orașului Murgeni, a spus că se lucrează la Floreni, acolo unde lucrările de apă și canal sunt aproape de finalizare, urmând să fie realizate niște reparații mai consistente și la drumurile din zonă.

„Vom avea niște drumuri mai rezistente și este ultima lucrare pe care o facem pe acele drumuri, urmând ca în anul viitor să le asfaltăm. După care continuăm și pe celelalte drumuri, dar nu putem intereni pe toate odată. La Cârja vom mai încerca să mai reparăm drumuri, dar acolo nu au fost așa de afectate. Și în Murgeni se mai repară drumuri, s-a creat un spațiu verde, am mai făcut o alee pe care am transformat-o într-o mică alee de promenadă a Murgeniului, la intrarea în oraș”, a spus Eduard Cazacu.

Județul Vaslui a primit suma de 13.013.000 lei pentru refacerea infrastructurii afectate de calamitățile naturale din luna iunie a acestui an. Guvernul României a aprobat în ședința din data de 17 septembrie 2021, o hotărârea privind alocarea a 377.213.000 de lei din Fondul de intervenție la dispoziţia Guvernului, pentru unităţi administrativ-teritoriale afectate de calamități.

În total, 26 de UAT-uri au primit fonduri printre care se numără comunele Zorleni cu 354.000 lei, Vinderei – 324.000 lei, Roșiești – 660.000 lei, Grivița – 425.000 lei, Perieni – 405.000 lei, Epureni – 501.000 lei. De asemenea, orașul Murgeni a primit suma de 487.000 lei, iar Consiliul Județean (CJ) Vaslui suma de 4.741.000 lei.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: