Home » National » Compania aeriană HiSky oferă reduceri de 10% la biletele de avion cu ocazia Zilei Naționale a României

Compania aeriană HiSky oferă reduceri de 10% la biletele de avion cu ocazia Zilei Naționale a României

Compania aeriană HiSky oferă reduceri la biletele de avion de 10% cu ocazia Zilei Naționale a României Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie. Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HoSky operează zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano), iar luna aceasta încep cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: