Home » National » Un bărbat de 45 de ani din Piatra Neamț a murit după ce a încercat să intre în apartamentul de la ultimul etaj chiar de pe acoperișul blocului

Un bărbat de 45 de ani din Piatra Neamț a murit după ce a încercat să intre în apartamentul de la ultimul etaj chiar de pe acoperișul blocului

O idee neinspirată i-a adus moartea unui bărbat de 45 de ani din Piatra Neamț care, rămas fără cheie, a vrut să intre în apartamentul său situat la etajul patru al unui bloc chiar de pe acoperiș.

Bărbatul nu avea cheie, iar fratele său nu îi răspundea, așa că s-a legat cu un cablu şi a încercat să coboare de pe acoperiş în balcon, însă cablul s-a rupt şi el a căzut.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Neamţ, vineri, în jurul orei 3.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, că fratele său a căzut de la etajul 4 al unui imobil din Piatra Neamţ, fiind decedat.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperişul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului”, se arată în comunicatul, citat de news.ro.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: