Home » National » Doi clienți care voiau să cumpere droguri, au dat peste Procurorii DIICOT care tocmai îi percheziționau casa traficantului

Doi clienți care voiau să cumpere droguri, au dat peste Procurorii DIICOT care tocmai îi percheziționau casa traficantului

Descindere cu surprize pentru Procurorii DIICOT.  În timp ce percheziţionau locuinţa unui traficant de canabis din Capitală, care avea un program fix de vânzare a drogurilor, doi clienți au bătut la ușa acestuia pentru a cumpără din marfă.

Procurorii au reținut pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de trafic de droguri, potrivit unui comunicat DIICOT. Anchetatorii au făcut o percheziție acasă la traficant, unde au găsit și confiscat 4,15 kilograme cannabis, precum și 36.880 de lei și 750 de euro.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că inculpatul chema cumpărătorii/consumatorii la domiciliul său, în fiecare zi de joi și le comercializa acestora cantități de ordinul kilogramelor de cannabis. (…) În timpul percheziției domiciliare, la locuința inculpatului au mai sosit și doi cumpărători, unul dintre ei deplasându-se la locuința acestuia direct de la sediul DIICOT, unde se prezentase în vederea prelungirii măsurii controlului judiciar, fiind cercetat în altă cauză pentru trafic de droguri”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Inculpatul reținut va fi prezentat vineri Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*