Home » National » Doi turiști ucraineni au fost atacați de urs la Sinaia

Doi turiști ucraineni au fost atacați de urs la Sinaia

Clipe de coșmar pentru doi turiști veniți să viziteze Sinaia! Aceștia au fost atacați de urs, în zona Castelului Peleș. Potrivit ISU, aceștia sunt conștienți, prezintă răni pe mâini și pe picioare și sunt în evaluare medicală la locul evenimentului.

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, a declarat la Digi 24 că cei doi turiști ucraineni, despre care ISU raportase inițial că fuseseră atacați și răniți de un urs în zona Castelului Peleș, s-au rănit de fapt încercând să scape de o ursoaică agitată, speriată de petardele care răsună de mai multe ore în toată stațiunea.

Din declarațiile unor martori a reieșit că ursoaica s-a trezit cu cei doi turiști între ea și puiul ei, a venit spre aceștia, iar ei au încercat să scape, treacând de un gard de sârmă ghimpată și rănindu-se la mâini și la picioare.

Două ambulanțe au fost trimise pentru a-i prelua pe cei doi turiști aflați în zona Castelului Peleș, la ieșirea din Sinaia spre Bușteni. Potrivit Digi24, este vorba de două persoane din Ucraina, aflate în acest moment în evaluare, după ce au fost mușcate de animal.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: