Home » Local » RC Bârlad a câștigat medalia de bronz în Divizia Națională de Seniori!

RC Bârlad a câștigat medalia de bronz în Divizia Națională de Seniori!

Echipa de rugby RC Bârlad a reușit să își adjudece cea de a treia poziție a podiumului ediției din acest an a campionatului Divizie Naționale de Seniori. În ultima etapă a unui sezon competițional viu disputat, rugbiștii bârlădeni au întâlnit, pe teren propriu, formația RC Gura Humorului. Partida s-a desfășurat sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad și s-a încheiat cu victoria categorică a gazdelor care s-au impus cu scorul de 45 – 7.
„Un final fericit de campionat, deși noi am țintit locul I. A fost o sincopă la Petroșani și…asta a fost! Important este că am adus bronzul național la Bârlad, performanță pe care nu am fi putut să o atingem fără sprijinul Primăriei și Consiliului Local Bârlad. Felicitări jucătorilor noștri, dar și adversarilor de astăzi, care au garantat un final frumos de campionat”, a declarat Ioan Harnagea, antrenorul formației noastre.
Prezent la meci, primarul Dumitru Boroș, a ținut să-i felicite pe rugbiștii bârlădeni pentru această ultimă performanță: „Rămânem în continuare hotărâți să ne clasam pe locul I. Indiferent de cât de multe obstacole vom întâmpina. Poate în ediția viitoare, sau poate în cealaltă, important este să vizăm prima poziție a clasamentului DNS, întrucât Bârladul merită acest loc, băieții noștri de asemenea. Felicitări pentru performanța de astăzi!”, a declarat primarul Dumitru Boroș, prezent la meci.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: