Home » Local » INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER CONSTATATĂ DE CĂTRE POLIȚIȘTII VASLUIENI

INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER CONSTATATĂ DE CĂTRE POLIȚIȘTII VASLUIENI

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat ieri, în municipiul Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.

Ieri, 08 decembrie a.c., ora 20:15, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: