Home » Local » Vasluiul cu un pas mai aproape de transportul ecologic

Vasluiul cu un pas mai aproape de transportul ecologic

Astăzi, 10 decembrie, s-a mai consumat încă o etapă din proiectul Primăriei municipiului Vaslui de Extindere a rutelor, traseelor și stațiilor pentru transportul public de călători prin care au fost achiziționate 8 autobuze hibrid cu minim 67 de locuri fiecare.

Reprezentanții furnizorului SC Mercedez-Benz Trucks & Buses Romania SRL au fost prezenți la predarea noilor mijloace de transport către beneficiar, Primăria Vaslui, care a avut la fața locului pe primarul Vasile Pavăl, viceprimarul Lucian Braniște și pe membrii comisiei de recepție, ce au constatat îndeplinirea în totalitate a obligațiilor contractuale ale furnizorului. Prezenți la eveniment au fost, în mod firesc și reprezentanții SC Transurb SA. Având o valoare totală de 14.215.740 lei cu TVA, autobuzele hibrid urmează a fi asigurate și înscrise în circulație, iar în perioada următoare va supune aprobării Consiliului Local Vaslui transferul acestora către societatea locală de transport public în comun.

Scopul proiectului este reprezentat de crearea unui sistem de transport public eficient și atractiv care să deservească într-un mod echilibrat locuitorii Municipiului Vaslui, iar momentul de astăzi a reprezentat un prim pas concret spre atingerea lui.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: